Podnikatelský záměr rozvoje reklamní agentury - Dubová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Tyráček, Petr (2013)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském záměru firmy Miroslav Duba. Teoretická část obsahuje potřebné informace pro postup zpracování podnikatelského záměru. V praktické části je zpracován podnikatelský záměr pro výše uvedenou firmu, který zahrnuje marketingový, investiční a finanční plán
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Keywords: podnikatelské projekty; strategický marketing; strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; strategic marketing; strategic planning; master's theses