Hodnocení projektu Modernizace a přístavba plaveckého bazénu v Jindřichově Hradci - Čiháková, Michaela (2013)
Práce se zabývá problematikou veřejných výdajů. Nejprve vymezuje samosprávu, a to především samosprávu územní. Následují definice veřejné zakázky a veřejného projektu. Tato práce nezůstane dlužná ani v přesnějším vymezení druhů veřejných zakázek. Ústřední částí celé práce bude samotné hodnocení veřejných zakázek, případně projektů. V této části práce popisuje ekonomické metody hodnocení a dále upřesňuje zákonem stanovené hodnocení. Dále bakalářská práce uvede praktické zhodnocení konkrétního projektu na základě ekonomických jedno-kriteriálních metod, a to přesněji metodou CBA. V poslední části se práce zabývá zhodnocení spokojenosti veřejnosti s daným veřejným projektem