Hodnocení projektu Modernizace a přístavba plaveckého bazénu v Jindřichově Hradci - Čiháková, Michaela; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava (2013)
Práce se zabývá problematikou veřejných výdajů. Nejprve vymezuje samosprávu, a to především samosprávu územní. Následují definice veřejné zakázky a veřejného projektu. Tato práce nezůstane dlužná ani v přesnějším vymezení druhů veřejných zakázek. Ústřední částí celé práce bude samotné hodnocení veřejných zakázek, případně projektů. V této části práce popisuje ekonomické metody hodnocení a dále upřesňuje zákonem stanovené hodnocení. Dále bakalářská práce uvede praktické zhodnocení konkrétního projektu na základě ekonomických jedno-kriteriálních metod, a to přesněji metodou CBA. V poslední části se práce zabývá zhodnocení spokojenosti veřejnosti s daným veřejným projektem
Vedoucí práce: Martin Luštický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: veřejný sektor; veřejné zakázky; řízení nákladů; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public sector; public contracts; cost control; bachelor's theses