Získavanie a výber pracovníkov vo vybranej organizácií - Kozáková, Tímea (2013)
Bakalárska práca sa zameriava na tému získavanie a výber pracovníkov vo vybranej organizácií. Práca pozostáva z troch častí, teoretickej, metodologickej a praktickej časti. Teoretická časť vo všeobecnosti opisuje jednotlivé body procesu získavania pracovníkov a ich následného výberu. V metodologickej časti sú popísané metódy použité pre spracovanie praktickej časti, ktorá zhodnocuje vybrané personálne činnosti v Prvej stavebnej sporiteľne, a.s..