Získavanie a výber pracovníkov vo vybranej organizácií - Kozáková, Tímea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Kozlová, Taťána (2013)
Bakalárska práca sa zameriava na tému získavanie a výber pracovníkov vo vybranej organizácií. Práca pozostáva z troch častí, teoretickej, metodologickej a praktickej časti. Teoretická časť vo všeobecnosti opisuje jednotlivé body procesu získavania pracovníkov a ich následného výberu. V metodologickej časti sú popísané metódy použité pre spracovanie praktickej časti, ktorá zhodnocuje vybrané personálne činnosti v Prvej stavebnej sporiteľne, a.s..
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: personální management; přijímací pohovory; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; employment interviewing; bachelor's theses