Basel II a propočet kapitálového požadavku k tržním rizikům - Pospíšilová, Karolína; Blahová, Naďa, 1958-; Blaheta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce "Basel II a propočet kapitálového požadavku k tržním rizikům" se zabývá finančními riziky, vývojem regulace kapitálové přiměřenosti bank a připravovanými změnami v této oblasti. Ve druhé části se věnuje metodám výpočtu kapitálového požadavku k tržním rizikům, konkrétně standardizovanému přístupu a přístupu založenému na interních modelech a jejich porovnání.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses