Průzkum metod řízení projektů - Okrajek, Radek (2012)
Abstrakt Tématem této práce je problematika řízení projektu, konkrétně nasazování jednotlivých metod řízení projektu. Práce teoreticky popisuje základní pojmy řízení projektu a popisuje jednotlivé metody a nástroje k řízení projektu. Dále obsahuje popis metod a určení vhodnosti využití metody ve vztahu k určitému projektu a ve vztahu k fázi životního cyklu projektu.