Průzkum metod řízení projektů - Okrajek, Radek; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Beneš, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Abstrakt Tématem této práce je problematika řízení projektu, konkrétně nasazování jednotlivých metod řízení projektu. Práce teoreticky popisuje základní pojmy řízení projektu a popisuje jednotlivé metody a nástroje k řízení projektu. Dále obsahuje popis metod a určení vhodnosti využití metody ve vztahu k určitému projektu a ve vztahu k fázi životního cyklu projektu.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses