Regionální integrace v asijsko-tichomořské oblasti - Kreuzerová, Iveta; Cihelková, Eva, 1952-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na rychle rostoucí asijsko-tichomořský region, o kterém se předpokládá, že se v blízké budoucnosti stane významným centrem světové ekonomiky. Práce se zaměřuje na pozici Číny a věnuje se reálnosti vytvoření společného trhu v oblasti. Definuje region, popisuje hlavní regionální seskupení oblasti a analyzuje obchodní, kapitálové toky, migraci pracovních sil a vědecko-technickou spolupráci v regionu.
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses