Specifika postavení Hong Kongu v rámci Čínské lidové republiky - Ulrichová, Anna; Volenec, Otakar; Knotková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je poskytnout čtenáři ucelený pohled na problematiku postavení Hongkong v rámci Číny po roce 1997. Je pojednáno o historickém vývoji Hongkongu, právním zakotvení současného stavu a dále o stupních autonomie v jednotlivých oblastech.
Vedoucí práce: Otakar Volenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses