Franchising a jeho uplatnění v podnikatelském plánu - Kulhavý, Zdeněk (2013)
Předmětem diplomové práce je podnikatelský plán s možností jeho uplatnění v oblasti franchisingu. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na podnikatelský plán, jeho popis a obsah, dále se v teoretické části věnujeme franchisingu, jeho definici, výhodám a nevýhodám zúčastněných stran. V praktické části je tvořen podnikatelský plán na otevření franchisového obchodního místa UniCreditBank Expres společnosti UniCredit Bank Czech Republic, a. s.