Franchising a jeho uplatnění v podnikatelském plánu - Kulhavý, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Beránek, Jiří (2013)
Předmětem diplomové práce je podnikatelský plán s možností jeho uplatnění v oblasti franchisingu. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na podnikatelský plán, jeho popis a obsah, dále se v teoretické části věnujeme franchisingu, jeho definici, výhodám a nevýhodám zúčastněných stran. V praktické části je tvořen podnikatelský plán na otevření franchisového obchodního místa UniCreditBank Expres společnosti UniCredit Bank Czech Republic, a. s.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; franchising; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; business planning; franchising; master's theses