Ženy na trhu práce v ČR - Zemanová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Sedláková, Jaroslava, 1972- (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou žen na trhu práce. V teoretické části bude věnována pozornost fungování trhu práce jako celku, historickému vývoji postavení žen, diskriminaci a v neposlední řadě legislativním normám a zákonům, které tuto problematiku upravují. Součástí druhé poloviny práce je dotazníkové šetření, které přineslo názory malého vzorku respondentů nad daným tématem. Z výsledků, které dotazníky poskytly, jsou vyvozeny závěry
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: trh práce; ženy; rovné postavení mužů a žen; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; women; gender equality; bachelor's theses