Slevové servery v oblasti ubytovacích služeb - Stiborová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Luštický, Martin, 1982- (2013)
Cílem práce je analyzovat klady, zápory a aktuální situaci v oblasti ubytovacích služeb nabízených prostřednictvím tzv. slevomatů na českém trhu. Práce by měla poodhalit důvody, proč by se měla či neměla ubytovací zařízení účastnit nabídky slevových serverů a jaké z toho plynou výhody či nevýhody. Záměrem je nahlédnout do současné situace na trhu a zjistit, jaké jsou dosavadní zkušenosti uživatelů slevových serverů ze strany ubytovacích zařízení. Součástí práce je analýza nabídky na vybraných slevových serverech a také dotazníkové šetření u vybraných ubytovatelů. Práce nepřináší odpověď na to, ve kterých situacích a zda vůbec je vhodné slevové servery využívat, přináší ale poznatky těch, kteří se slevovými servery již setkali. Jsou zde zaznamenány motivy spolupráce se slevovými servery a zároveň také poukázáno na některá úskalí, která při využívání těchto služeb vyvstala
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: ubytovací zařízení; management [obor bakal. práce]; slevové servery; bakalářské práce; accommodations; bachelor's theses