Strategie společnosti Accenture na sociálních sítích - Kadleček, Jiří (2013)
Sociální sítě jsou fenoménem dnešní doby, jejich obliba každoročně stoupá stejně tak, jako stoupá množství času, který lidé na sociálních sítích tráví. Těší se velké pozornosti i v České republice a jejich důležitost v komunikačním mixu českých firem neustále roste. Cílem této práce je analyzovat způsoby využívání sociálních sítí firmami a na základě této analýzy navrhnout vhodnou strategii pro společnost Accenture, jak efektivně využívat sociální média ke zvýšení povědomí o společnosti, o jejích produktech a o možnostech pracovního uplatnění, které nabízí.