Analýza hospodaření města Suchdol nad Lužnicí - Vacková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava; Kaczor, Pavel (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou hospodaření města Suchdol nad Lužnicí. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy, které souvisejí s obcí a jejím hospodařením. Praktická část stručně charakterizuje město, analyzuje rozpočty v letech 2008 až 2012 a rozpočtový výhled pro roky 2012 a 2013. Dále zkoumá hospodaření města z pohledu místních obyvatel na základě ankety
Vedoucí práce: Miroslava Pucandlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: místní správa; rozpočtová skladba; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; local government; budgeting; financial analysis; bachelor's theses