Problematika holandské nemoci v Azerbájdžánu - Vignjević, Vuk (2013)
Tato diplomová práce se zaobírá problematikou holandské nemoci, tj. přespřílišnou závislosti ekonomiky na příjmech z nerostných surovin. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v praktické části je analyzována ekonomika Ázerbájdžánu v různých etapách transformace.