Problematika holandské nemoci v Azerbájdžánu - Vignjević, Vuk; Neumann, Pavel, 1956-; Jeníček, Vladimír, 1932-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce se zaobírá problematikou holandské nemoci, tj. přespřílišnou závislosti ekonomiky na příjmech z nerostných surovin. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, přičemž v praktické části je analyzována ekonomika Ázerbájdžánu v různých etapách transformace.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses