Oceňovanie akcií v rámci vytesňovania minoritných akcionárov - Topor, Peter (2013)
Táto práca analyzuje oceňovanie akcií v rámci procesu squeeze-out v ČR a zahraničí. Ukáže nedostatky a problémy, ktoré vznikli pri oceňovaní týchto akcií v ČR a pokúsi sa nájsť správne riešenia týchto problémov.