Oceňovanie akcií v rámci vytesňovania minoritných akcionárov - Topor, Peter; Mařík, Miloš, 1947-; Krch, Přemysl; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Táto práca analyzuje oceňovanie akcií v rámci procesu squeeze-out v ČR a zahraničí. Ukáže nedostatky a problémy, ktoré vznikli pri oceňovaní týchto akcií v ČR a pokúsi sa nájsť správne riešenia týchto problémov.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses