Analýza nákladů lékařského postupu totální endoprotéza kyčelního kloubu - Jandová, Jana (2013)
Předmětem diplomové práce je identifikace a kvantifikace nákladů na operaci totální endoprotézy kyčelního kloubu. Cílem je vyčíslit náklady na jednotlivé výkony související s hospitalizací pacienta a porovnat náklady na primární a revizní operaci. Nedílnou součástí je také teoretický přehled a vysvětlení základních používaných pojmů a pravidel pro vykazování poskytnuté zdravotní péče