Analýza nákladů lékařského postupu totální endoprotéza kyčelního kloubu - Jandová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Lešetický, Ondřej; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2013)
Předmětem diplomové práce je identifikace a kvantifikace nákladů na operaci totální endoprotézy kyčelního kloubu. Cílem je vyčíslit náklady na jednotlivé výkony související s hospitalizací pacienta a porovnat náklady na primární a revizní operaci. Nedílnou součástí je také teoretický přehled a vysvětlení základních používaných pojmů a pravidel pro vykazování poskytnuté zdravotní péče
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotní péče; totální endoprotéza kyčelního kloubu; řízení nákladů; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health care; total endoprosthesis of hip joint; cost control; master's theses