Dopady hospodářské krize na hospodaření obcí - Vrbková, Markéta; Sedmihradská, Lucie; Picka, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce je zaměřena na hodnocení dopadů hospodářské krize na hospodaření obcí Šebkovice, Nové Syrovice a Želetava v letech 2007 - 2012. První část obsahuje teoretické poznatky a informace o obcích v České republice a hospodářské krizi. Druhá část zachycuje vybrané obce a podrobnou analýzu příjmů a výdajů rozpočtů obcí. Třetí část hodnotí dopady hospodářské krize na hospodaření obcí na základě analýz příjmů a výdajů a prostřednictvím finanční analýzy.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses