Manažerské hry perspektivní, znalostně orientovaný výukový nástroj - Rossman, Tomáš (2013)
Diplomová práce je zaměřena na Manažerské hry, jakožto efektivní nástroj získávání znalostí. V teoretické části vymezuje pojmy jako jsou znalosti, tým, systém, simulace, počítačové modelování a naznačuje jejich spojitost s manažerskými hrami. V praktické části poté představuje vybrané čtyři hry, snaží se osvětlit jejich fungování a logiku výstupů, jež nabízejí. Poté se zamýšlí nad jejich využitelností na Fakultě managementu Vysoké školy ekonomické v Praze