Manažerské hry perspektivní, znalostně orientovaný výukový nástroj - Rossman, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Janák, Pavel (2013)
Diplomová práce je zaměřena na Manažerské hry, jakožto efektivní nástroj získávání znalostí. V teoretické části vymezuje pojmy jako jsou znalosti, tým, systém, simulace, počítačové modelování a naznačuje jejich spojitost s manažerskými hrami. V praktické části poté představuje vybrané čtyři hry, snaží se osvětlit jejich fungování a logiku výstupů, jež nabízejí. Poté se zamýšlí nad jejich využitelností na Fakultě managementu Vysoké školy ekonomické v Praze
Vedoucí práce: Jan Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: týmová práce; manažerské hry; znalostní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; team work; management games; knowledge management; master's theses