Komunikační kampaň na vybraný produkt společnosti TA Hydronics - Loupová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hajdíková, Taťána; Tužová, Julie (2013)
Cílem diplomové práce je tvorba marketingové kampaně vybraného produktu společnosti TA Hydronics působící na trhu B2B. Teoretická část práce se bude zabývat nejprve charakteristikou pojmu komunikace, dále následuje analýza současné situace firmy, marketingový mix a komunikační mix, který je rozšířený o nové trendy v komunikaci. V další části bude následovat realizační a kontrolní etapa. Praktická část charakterizuje společnost TA Hydronics. A dále se bude věnovat samotnému návrhu marketingové kampaně vybraného produktu, s přechodem k marketingové situační analýze, včetně analýzy vnitřního a vnějšího prostředí. V závěru práce nalezneme kontrolní etapu
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: marketingová komunikace; segmentace trhu; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; BCG analýza; komunikační mix; marketingový mix; diplomové práce; communication in marketing; market segmentation; master's theses