Analýza nabídky povinného pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem motorových vozidel - Korábová, Michaela; Gruber, Petr, 1948-; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
V této bakalářské práci se věnuji trhu s povinným pojištěním odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla. Cílem práce je shrnout a zanalyzovat nabídku tohoto pojištění na Českém trhu. V první části se věnuji stanovení teoretického podkladu pro následnou analýzu. V druhé části představuji subjekty působící na trhu, jejich roli na trhu a produkty, které nabízejí. Také se věnuji faktorům, které vstupují do rozhodování klientů o výběru pojištění. Zaměřila jsem se zejména na to jak jednotlivé pojišťovny oceňují klientův bezeškodní průběh, nakolik je ovlivňuje to zda-li již nějakou škodu způsobil. Účelem této práce bylo usnadnit rozhodování klienta a zpřehlednit nabídku tohoto pojištění.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses