Analýza nabídky povinného ručení na Českém trhu - Zych, Michal; Radová, Jarmila; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou nabídky povinného ručení na českém trhu. Nejdříve je představena historie a teorie tohoto pojištění. Později jsou uvedeny faktory, které utváří produkt povinného ručení. V další části je zachycen vývoj a aktuální stav pojistného trhu v oblasti povinného ručení. Práce pokračuje kompletní nabídkou produktů všech pojistitelů na českém trhu. U šesti nejvýznamnějších pojišťoven jsou jejich produkty blíže porovnávány. V závěru je použitím modelových příkladů zkoumán vliv segmentace klientů na cenu pojištění.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses