Analýza zdrojů církevních diakonií poskytujících sociální služby hendikepovaným občanům - Bárková, Hana (2013)
Název bakalářská práce je "Analýza zdrojů církevních diakonií poskytujících sociální služby hendikepovaným občanům". Účelem práce je získat přehled o zdrojové základně dvou zvolených neziskových organizací stejné právní formy, které ovšem mají každá jiného zřizovatele. Vybranými organizacemi jsou Diakonie Českobratrské církve evangelické -- Středisko Rolnička a Diakonie Církve československé husitské -- Středisko Nazaret. Cílem práce je pomocí případové studie zjistit shodné a rozdílné rysy v oblasti zaměření činnosti těchto organizací, jejich organizační struktury, finančních a lidských zdrojů