Analýza zdrojů církevních diakonií poskytujících sociální služby hendikepovaným občanům - Bárková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nový, Jan, 1966-; Sedláková, Jaroslava, 1972- (2013)
Název bakalářská práce je "Analýza zdrojů církevních diakonií poskytujících sociální služby hendikepovaným občanům". Účelem práce je získat přehled o zdrojové základně dvou zvolených neziskových organizací stejné právní formy, které ovšem mají každá jiného zřizovatele. Vybranými organizacemi jsou Diakonie Českobratrské církve evangelické -- Středisko Rolnička a Diakonie Církve československé husitské -- Středisko Nazaret. Cílem práce je pomocí případové studie zjistit shodné a rozdílné rysy v oblasti zaměření činnosti těchto organizací, jejich organizační struktury, finančních a lidských zdrojů
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: neziskové organizace; náboženské instituce a organizace; dobrovolnictví; fundraising; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; religious institutions and organizations; voluntarism; fund raising; bachelor's theses