Podpora financovania sportu z verejnych zdrojov v CR a SR. - Ščur, Jakub; Maaytová, Alena; Špinerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Hlavným cieľom bakalárskej práce je zhodnotiť vývoj výdajov z verejných zdrojov do oblasti športu v Českej a Slovenskej republike. V prvej časti je popísaný vplyv športu na spoločnosť a ekonomiku. V druhej časti je analyzované financovanie športu v Českej republike a Slovenskej republike. Veľká pozornosť je v tejto časti venovaná analýze vývoja dotácií zo štátneho rozpočtu obidvoch krajín do športu. V tretej časti je porovnaný vývoj podpory športu zo štátneho rozpočtu a z verejných zdrojov v Českej republike a Slovenskej republike.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses