Zajišťovací účetnictví podle IFRS - Vaněk, Jan (2013)
V mé diplomové práci se zabývám problematikou zajišťovacího účetnictví podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Úvodní kapitola je věnována zajišťovacímu účetnictví obecně, jeho podstatě, cílům a problémům. Ve druhé kapitole se zabývám stávající úpravou zajišťovacího účetnictví. Ve třetí a zároveň poslední kapitole se potom věnuji návrhu zajišťovacího účetnictví v rámci IFRS 9 a jeho porovnání se stávající úpravou.