Zajišťovací účetnictví podle IFRS - Vaněk, Jan; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
V mé diplomové práci se zabývám problematikou zajišťovacího účetnictví podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Úvodní kapitola je věnována zajišťovacímu účetnictví obecně, jeho podstatě, cílům a problémům. Ve druhé kapitole se zabývám stávající úpravou zajišťovacího účetnictví. Ve třetí a zároveň poslední kapitole se potom věnuji návrhu zajišťovacího účetnictví v rámci IFRS 9 a jeho porovnání se stávající úpravou.
Vedoucí práce: Vladimír Zelenka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses