Zhodnocení investičního projektu výstavby logistického centra - Koncept 2015 - Trybula, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hašková, Simona, 1973-; Dvořák, Jiří (2013)
Předmětem diplomové práce na téma "Zhodnocení investičního projektu výstavby logistického centra -- Koncept 2015"je výběr ze dvou variant pro výstavbu distribučního skladu. Teoretická část diplomové práce je zaměřena na zpracování teoretických poznatků vztahujících se k problematice logistického centra, investičního rozhodování, finančních analýz a způsoby financování investic. V praktické části jsou zpracovány technické požadavky na logistické centrum, investiční a režijní náklady pro varianty výstavby logistického centra v České republice a v Německu. Celkové náklady na obě varianty jsou financovány z finančních úvěrů. Na závěr jsou tyto varianty zhodnoceny pomocí cash flow a současné hodnoty investic
Vedoucí práce: Simona Hašková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: logistika (management); projektový management; investice; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business logistics; project management; investments; master's theses