Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku - Žďárská, Kristýna (2013)
Předmětem této diplomové práce je navržení strategických podnikatelských aktivit, které povedou k posílení konkurenční pozice a růstu tržeb společnosti Farmet a.s. V teoretické části jsou popsány metody a postupy použité v praktické části. V praktické části je provedena analýza vnějšího a vnitřního prostředí podniku a na základě těchto analýz je vytvořena SWOT analýza. Ze získaných údajů pak vychází možné varianty strategie, které jsou hodnoceny z hlediska ziskovosti a rizikovosti. V závěru práce je detailněji rozpracována realizace zvolené strategie