Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku - Žďárská, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971-; Tripes, Stanislav (2013)
Předmětem této diplomové práce je navržení strategických podnikatelských aktivit, které povedou k posílení konkurenční pozice a růstu tržeb společnosti Farmet a.s. V teoretické části jsou popsány metody a postupy použité v praktické části. V praktické části je provedena analýza vnějšího a vnitřního prostředí podniku a na základě těchto analýz je vytvořena SWOT analýza. Ze získaných údajů pak vychází možné varianty strategie, které jsou hodnoceny z hlediska ziskovosti a rizikovosti. V závěru práce je detailněji rozpracována realizace zvolené strategie
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: strategický management; konkurenční výhoda; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; competitive advantage; master's theses