Daňový a sociální systém Norska - Štursa, Mojmír; Finardi, Savina; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem mé bakalářské práce je podrobně popsat norský daňový systém. V první kapitole shrnuji historický vývoj systému a jeho současné fungování. Zaměřuji se na složení daňového mixu a způsob výběru daní. Druhá kapitola obsahuje jednotlivé daně, které přehledně rozděluji podle typu. Pokouším se vysvětlit jejich důležitost pro celkový systém. Ve třetí části se snažím popsat problémy, kterými země trpí, a navrhnout jejich případné řešení. Na závěr dělám srovnání s Českou republikou.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses