Finanční analýza PEGAS NONWOVENS S.A. - Havlíček, David; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti Pegas Nonwovens, S. A. za roky 2007 - 2012. Práce je rozdělena na dvě základní části. První část je teoretická a je zde vymezen veškerý metodický aparát. Druhá část je praktická, skládá se z analýzy vybraných ukazatelů, bonitního scoringového modelu a regresní analýzy tržeb. V této části jsou dále porovnány výsledky podniku s výsledky konkurenční firmy působící ve stejném odvětví. V závěru je výsledek práce okomentován a je vyhodnocena celková finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses