Finanční analýza společnosti TAUBENHANSL, s.r.o. - Klauberová, Lucie; Jurečka, Jan, 1935-; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem bakalářské práce je komplexní zhodnocení finanční situace společnosti TAUBENHANSL, s.r.o. Práce je rozdělena do tří částí. V úvodní teoretické části se zabývá charakteristikou finanční analýzy, metodikou výpočtů vybraných poměrových ukazatelů, dále popisuje jednotlivé bonitní a bankrotní modely a přibližuje ukazatele potřebné pro jejich sestavení. Ve druhé rozsáhlejší praktické části se aplikují teoretické poznatky na konkrétní společnost. Jako stěžejní materiál posloužily účetní závěrky podniku za roky 2006 až 2011. Samotný závěr shrnuje výsledky provedených analýz a provádí celkové hodnocení.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses