Efektivnost působení Státního fondu rozvoje bydlení v ČR v posledním desetiletí - Ryšková, Kateřina; Poláková, Olga, 1944-; Vebrová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Zásahy státu do bytového trhu se staly běžným nástrojem podpory zajištění bytového standardu a přístupu domácností k bydlení. Obecná část práce se zabývá transformací bytové politiky, kdy vedle výkonné moci vznikl mimorozpočtový fond SFRB jako jeden z nástrojů, které stát využívá k intervencím do bytového trhu. Cílem práce je analýza efektivnosti působení SFRB, a to nejen z hlediska zákona č. 211/2000 Sb., kterým byl zřízen, ale i z hlediska činností Fondu a koordinace programů státní podpory bydlení realizovaných prostřednictvím MMR, a dále celkového nastavení fungování Fondu.
Vedoucí práce: Olga Poláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses