Využití ocenění při rozhodování o likvidaci podniku C.S.Cargo a.s. - Lahodová, Martina (2013)
Cílem diplomové práce je využít oceňovací metody jako podporu pro manažerské rozhodování o likvidaci podniku. V práci budou provedeny tradiční součásti ocenění jako strategická a finanční analýza, generátory hodnoty, na jejichž základě bude možné potvrdit domněnku o neperspektivě a budoucí likvidaci podniku. V závěrečné části budou oceňovací metody využity pro rozhodování o nejvhodnějším načasování likvidace nebo možnosti případné sanace podniku.