Využití ocenění při rozhodování o likvidaci podniku C.S.Cargo a.s. - Lahodová, Martina; Maříková, Pavla, 1965-; Menčlová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem diplomové práce je využít oceňovací metody jako podporu pro manažerské rozhodování o likvidaci podniku. V práci budou provedeny tradiční součásti ocenění jako strategická a finanční analýza, generátory hodnoty, na jejichž základě bude možné potvrdit domněnku o neperspektivě a budoucí likvidaci podniku. V závěrečné části budou oceňovací metody využity pro rozhodování o nejvhodnějším načasování likvidace nebo možnosti případné sanace podniku.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses