Řešení úpadku reorganizací – ekonomické dopady na hospodářství ČR - Ruta, Adam; Ševčík, Miroslav, 1958-; Heger, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
V roce 2008 nabyl účinnosti Zákon o úpadku a způsobech jeho řešení (insolvenční zákon). Ten novým způsobem upravuje procesy týkající se předlužených podniků a podniků v platební neschopnosti a zavádí řešení úpadku reorganizací. Cílem diplomové práce je zhodnotit ekonomické dopady zavedení reorganizace na české hospodářství. Výzkum provedu na aktuálním seznamu podniků, které v letech 2008-2012 prošly či stále prochází reorganizací, vypracuji jejich analýzu a šetření, jehož výstupem bude určení makroekonomických a mikroekonomických dopadů do hospodářství ČR.
Vedoucí práce: Miroslav Ševčík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses