Rozvoj kvality péče a služeb v domovech pro seniory - Mimrová, Kateřina; Slintáková, Barbora; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce "Rozvoj kvality péče a služeb v domovech pro seniory" se zabývá současným systémem sociální péče o seniory a jeho dopady na rozvoj kvality péče a služeb v pobytových zařízeních pro seniory. Předmětem zkoumání je zjistit, do jaké míry legislativou zavedená inspekce poskytování sociálních služeb napomáhá v praxi zkvalitňování poskytované péče a jak nastavený systém financování přispívá k reálnému rozvoji sociálních služeb. Vyvození konkrétních závěrů je podloženo informacemi získanými na základě dotazníkového šetření v domovech pro seniory registrovaných v okrese Praha-východ.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses