Analýza pracovní spokojenosti ve vybrané společnosti - Onisko, Petr; Pauknerová, Daniela, 1970-; Chládová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce byla analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců hotelu v Karlových Varech. Pro zpracování výsledků jsem použil teoretické poznatky v oblasti pracovní spokojenosti. Důraz jsem kladl na praktičnost využití výsledků práce pro vedení společnosti. Data pro analýzu pracovní spokojenosti byla získána metodou dotazníkového šetření. Respondentům byly položeny otázky z těchto oblastí pracovní spokojenosti: spokojenost s prací, interní komunikace, interpersonální vztahy, profesní rozvoj, odměňování a hodnocení, vztah k organizaci, organizace práce, bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Interpretace výsledků jednotlivých oblastí sloužila jako podklad pro konkrétní návrhy a doporučení pro management společnosti.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses