Využití potenciálu historické zeleně k uspokojení potřeb současné společnosti na příkladu lochotínského parku v Plzni - Bartůňková, Lenka; Novák, Zdeněk, 1958-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice obnovy a využití městské zeleně, důraz je kladen na konkrétní příklad Lochotínského parku v Plzni. V teoretické části se práce zabývá funkcemi a významem zeleně v urbanizovaných oblastech. Shrnuje legislativní opatření, která se obnovou a využitím zeleně zabývají. V praktické části se práce zaměřuje na historii Lochotínského parku, současné problémy parku a plány jeho obnovy. Dále identifikuje skupiny do této obnovy zapojené. V závěru práce jsou navrženy možné další způsoby využití parku.
Vedoucí práce: Zdeněk Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses