Sestavení a analýza Beveridgeovy křivky pro Českou Republiku - Vávra, Jan; Kloudová, Dana; Slaný, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá sestavení a intepretací Beveridgeovy křivky pro Českou republiku. V úvodu práce nabízí přehled teorie s ní spojené a v závěru samotnou intepretaci samotné křivky. Na křivce jsou jasně patrné hospodářské cykly a postupný vývoj českého trhu práce od revoluce k současnosti.
Vedoucí práce: Dana Kloudová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses