Analýza kulturní nabídky města Kutná Hora a okolí, s důrazem na konkrétní marketingový projekt Jeden den nestačí - Korbelová, Jitka; Hucková, Barbara, 1964-; Vopálková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou kulturní nabídky města Kutná Hora a okolí v souvislosti s marketingovým projektem "Destinace Kutná Hora a okolí -- jeden den nestačí". Cílem práce je analyzovat stávající kulturní nabídku Kutné Hory a okolí z pohledu návštěvníka, který v souladu s marketingovou prezentací destinace zvažuje pobyt ve městě po dobu delší než jeden den. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy a je zde představena Kutná Hora jako lokální kulturní centrum a destinace cestovního ruchu. Praktická část seznámí čtenáře se stávající kulturní nabídkou Kutné Hory, popíše, jak byla nabídka prezentována prostřednictvím výše zmíněného marketingového projektu a jaké byly jeho dopady. Závěrem jsou uvedeny poznatky a doporučení, které by mohly přispět ke zlepšení kulturní nabídky a prezentace města Kutná Hora a jeho okolí jako destinace, na kterou jeden den nestačí
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses