Podnikatelské prostředí Dánského království - Berková, Blanka; Müllerová, Františka, 1948-; Rančáková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce pojednává o podnikatelském prostředí Dánského království a jeho příznivosti pro vstup českých podnikatelů. Hlavní cílem této je analyzovat dánské podnikatelské prostředí metodikou PEST. Na základě této analýzy poté identifikovat, které z charakteristik prostředí zásadně přispívají k atraktivitě prostředí pro české podnikatele, a naopak, které z charakteristik mohou české podnikatele odradit. Na závěr dotazníkovým šetřením ověřuji, zda se firmy s uvedenými aspekty setkávají i v praxi a formuluji z toho vyplývající tipy a doporučení. Pro naplnění cíle je diplomová práce rozdělena do 4 kapitol.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses