Aplikace Balanced Scorecard ve společnosti KRÁLOVOPOLSKÁ RIA, a.s. - Dolejš, Michal; Neumaierová, Inka, 1960-; Kilevník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na strategické řízení a jejím cílem je aplikace metody strategického řízení Balanced Scorecard ve společnosti KRÁLOVOPOLSKÁ RIA, a.s. Práce je rozdělena do dvou základních částí, z nichž první z nich je teoretická a poskytuje metodický aparát pro druhou část, která se zabývá již samotnou aplikací teoreticky popsaných instrumentů. Prvním krokem praktické části je zhodnocení strategického postavení společnosti KRÁLOVOPOLSKÁ RIA, a.s. pomocí strategické analýzy. V dalším kroku je zhodnocena současná strategie společnosti na základě výsledků strategické analýzy. Posledním krokem diplomové práce je navržení systému strategického řízení, který odráží veškeré silné a slabé stránky vyplívající z provedené strategické analýzy. Finálním výstupem práce je navržená strategická mapa, která vyjadřuje kauzální vztahy mezi stanovenými strategickými cíli napříč všemi perspektivami systému Balanced Scorecard.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses